tisdag 7 december 2010

Byte av lokal, förhoppningsvis

Jag har precis kommit hem från min hyrda lokal på St Olofsgatan, där jag har gjort en behandling med Reconnective healing. Det kändes väldigt bra som alltid, det är fantastiskt att få arbeta med en sån metod. Men jag undrar hur det blir efter nyår, för jag har sagt upp mitt fina rum. Det var inget annat att göra eftersom dom höjer hyran med 20%.
Jag kan göra rätt mycket jobb hemma, det som handlar om skrivande framför allt, men att ta hem klienter och fälla upp behandlingsbänken i vardagsrummet är inte optimalt för att uttrycka det lindrigt. Så jag måste skaffa ett ställe. Har ett på gång, mer ett traditionellt kontor men där jag ändå skulle kunna ta emot folk, men det är osäkert hur det blir. Grejen är att jag måste ju flytta ut mina saker innan årsskiftet. Ska försöka få Myrorna att hämta en del möbler som jag ändå inte vill ha, och några saker får vi tränga in i källarförrådet, om det nu inte ordnar sig i god tid med ny lokal. Sen är det en massa smågrejer som jag kanske kan bära hem i påsar. Några påsar om dagen så borde jag hinna. Lite bökigt är det ändå. Inser att jag nog får ligga på lite med det här eventuella nya kontorsrummet. Så jag i alla fall vet vad jag ska ställa in mig på.

Just nu är jag i alla fall nöjd med dagen, den har varit bra hittills. Ska ta mig ledigt nu, kanske läsa vidare i Kajsa Ingemarssons bok. Jag tycker fortfarande att den är dåligt skriven men vill i alla fall veta hur det går. (Fast jag anar det förstås.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj, förändringar på gång! Hoppas det löser sig med lokal, för med din verksamhet är det väl inte optimalt, som sagt, att heala i vardagsrummet...

Unknown sa...

Hallå! Låter spännande det där... Jag håller alla tummar för att det ordnar sig..
Visst förstår jag att du även känner på dig vart du är på väg i allt detta.
Säg till när man kan boka tid.. jag är seriöst intresserad.

Monica Hortell sa...

Nej, Tofflan, det är absolut inte lockande med vardagsrumshealing. Men jag har en känsla av att det kommer att ordna sig relativt snabbt ändå.
Catharina, du kan boka tid när du vill, fast före nyår är kanske inte realistiskt? Hur blir det med eran Uppsalahelg?